Startsida > Alla instruktioner > Instruktion Herpes HSV-1 och HSV-2

Instruktioner för Herpes HSV-1 och HSV-2

HSV-1 Munherpes / HSV-2 Genital herpes

1) Ta av den yttre förpackningen, lägg kassetten på skrivbordet med provbrunnen upp.

2) Applicera 3 fulla droppar blod med pipetten vertikalt i provbrunnarna (lgM & lgG) av kassetten. Tillsätt 1 droppe buffert (ljusblå kapsel med vätska) i samma provbrunnar (lgM & lgG) där blodet applicerades. Undvik luftbubblor i pipetten, en bubbla kan förhindra hela överföring av prov och ogiltigförklara testet. Använd en ny pipett för varje test utförs, även om man använder samma prov.

3) Observera testresultaten omedelbart inom 15-30 minuter, resultatet är ogiltig över 35 minuter.

POSITIV:

Två distinkta färgade linjer visas. En linje ska vara i kontrollområdet (C) och den andra linjen ska vara i testområdet (T).

NEGATIVT: En färgad linje visas i kontrollområdet (C). Ingen tydlig färgad linje visas i testområdet (T). Det negativa resultatet indikerar inte frånvaron av analyter i provet, det indikerar bara att nivån av testade analyter i provet är lägre än gränsvärdet.

OGILTIG:

Inga färgade linjer visas eller kontrolllinjen inte visas, vilket indikerar det operatörsfelet eller reagensfelet. Verifiera testproceduren och upprepa testet med en ny testenhet.

Notera:

1. Varje nyans av färg i testområdet ska betraktas som positiv. Observera att detta endast är ett kvalitativt test och inte kan bestämma koncentrationen av analyter i provet.

2. Otillräcklig provvolym, felaktig driftprocedur eller utgångna tester är de mest sannolika orsakerna till fel på kontrolllinjen.

3. Kontrolllinjens färgintensitet för olika föremål på samma kassett kan vara olika, det är ett normalt fenomen. Styrkan på kvalitetskontrolllinjen indikerar inte kvalitetsproblemet för reagenset, ett testresultat som är tydligt visar att reagenset är effektivt.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaNorskDansk