Frågor & Svar

Vanliga frågor som vi ofta får gällande våra tester


 

 

Är testerna verkligen säkra?

Ja absolut. 90% av vår tillverkning är för professionell sjukvård och diverse laboratorium, våra självtester härstammar egentligen bara från dessa och är i princip samma. En viktigt sak som skiljer dem åt är att manualerna för våra självtester är kraftigt förenklade och därmed anpassade för de utan medicinsk utbildning. Dock ställs det samma hårda krav på funktion, säkerhet, tillförlitlighet och EU-direktiv för IVD-tester. Du får alltså ett självtest som möter samma hårda krav som sjukvårdstester.

Instruktioner över hur du gör ditt test

Saknar du instruktioner över hur du utför ditt hemtest? Följ då länken nedan och välj vilket test du vill utföra.

hemtest.se/info/instruktioner

Behöver jag skicka in några tester för att få svar?

Nej, du behöver inte skicka in några blodprov eller liknande – samtliga tester gör du hemma i lugn och ro, svaret får du direkt genom att avläsa testresultatet. Vill du se hur ett test går till?

Är jag anonym när jag beställer hos er?

Ja. Vi lämnar inte ut några som helst uppgifter – oavsett vilket test du beställer. Produkterna skickas i en diskret förpackning. Vi tar din integritet på stort allvar. Vi följer samtliga lagar och EU-direktiv. Utöver det har vi ett SSL-certifikat för extra säker anslutning. Du kan med andra ord handla tryggt hos oss.

Krävs det urin eller blod för att göra ett test?

Följande tester görs med urin: Ägglossning, graviditet, drogtest, klimakterietest, urinvägsinfektion, njurtest & diabetestest. De tester som kräver en droppe blod är prostata, sköldkörtel, borrelia, magsår, CRP, och järnbrist. Det medföljer en lansett som används för ett enkelt och snabbt stick.

Hur snabbt får jag min beställning?

Vi skickar alltid samma dag och leveranstiden är 2-3 arbetsdagar. Våra produkter skickas med Postnord.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaNorsk