Fem tecken på att du har ägglossning

För att en kvinna ska kunna bli gravid krävs det att hon får ägglossning. Ägglossning innebär att ett ägg frigör sig från äggstocken. Detta ägg kan sen bli befruktat av en spermie. Får kvinnan ingen ägglossning är det omöjligt för henne att bli gravid. Idag ska vi gå igenom fem olika tecken på att du har ägglossning och är redo att bli gravid.

De vanligaste symptomen

Det finns några symptom som nästan alla kvinnor får när de har ägglossning. Självklart är detta inte alla symptom och det är inte heller säkert att du får just dessa under din ägglossning.

  • Värkar
  • Blödningar i slidan
  • Något högre kroppstemperatur
  • Flytningar blir slemmigare

Killar

De fem vanligaste symptomen för en kille som har klamydia är:

  • Sveda när de ska kissa
  • Urinrörsinflammation
  • Smärta i pungen
  • Svullnad i pungen
  • Flytningar som kommer från urinröret

Detta är några av de vanligaste tecknen på att du har ägglossning och nu kan bli gravid. Självklart är dock dessa tecken inte 100% säkra och du kan känna av detta utan att ha ägglossning.

Hemtest för ägglossning

Om du vill vara helt säker på om du har ägglossning eller inte kan du ta ett hemtest för ägglossning. Testet tar bara några minuter att göra och kan ge dig ett väldigt bra resultat. Testet kan, med 99.7% säkerhet visa dig om du har ägglossning eller inte. Detta kommer göra det mycket enklare för dig att bli gravid, eller förhindra en graviditet om du vill det. Det rekommenderas att du testar dig flera dagar i följd och självklart följer det med tydliga instruktioner för hur du ska göra.

Med vårt hemtest för klamydia får du svar inom 10 minuter och i 98% av fallen är resultatet tillförlitligt. Detta gör vårt test till ett av de bästa på marknaden, och självklart ger vi dig ett bra pris också.  Dessutom är vårt test anpassat för både tjejer och killar så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig. Självklart skickar vi också med en bruksanvisning för hur du ska använda testet för att få ett så bra resultat som möjligt. Vi vill hjälpa samhället att bekämpa klamydia och det försöker vi uppnå med hjälp av våra hemtest. Tveka därför inte att beställa ett om du tror att du kan ha blivit smittad. Desto snabbare sjukdomen upptäckts, desto enklare är den att bekämpa. 

Vård för ägglossning

I de allra flesta fall behöver du inte söka någon vård för ägglossning. Om du upplever starka smärtor kan du ta receptfria smärtstillande tabletter för att hjälpa dig. Det är ytterst ovanligt att du får speciell vård för dina ägglossning men om du upplever ovanligt starka smärtor kan det vara en bra idé att uppsöka sjukvården än då. Det kan nämligen vara så att dina smärtor beror på något annat som kan botas.

Störst chans att bli gravid

Om du vill bli gravid har du störst chans att lyckas under vissa specifika dagar. Vilka dessa dagar är varierar från kvinna till kvinna men du kan hitta dina dagar med hjälp av ett hemtest för ägglossning. Då kan du se vilka dagar som du kommer att ha enklast att bli gravid och planera därefter. Självklart kan du även använde detta om du inte vill bli gravid, även om det inte är något som vi rekommenderar. Då finns det mycket bättre metoder, till exempel kondom.

Bästsäljare!

Klamydiatest - 3-Pack

299 krOrd. 389 kr. Du sparar 90 kr (23%)

Vårt 3-pack klamydiatest är vårt mest prisvärda paket!

Lägg till i kassan


Klamydiatest

299 krOrd. 199 kr. Du sparar 70 kr (35%)

Med vårt hemtest för klamydia får du svar inom 10 minuter och i 98% av fallen är resultatet tillförlitligt.

Lägg till i kassan


Gonorrétest

129 krOrd. 199 kr. Du sparar 70 kr (35%)

Beställ hem ett gonorrétest direkt till brevlådan, diskret förpackat.

Lägg till i kassan


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Övrigt
SvenskaNorsk